fizyka wzory prawa zadania teoria, chemia teoria zadania wzory, modelarstwo szkutnicze
Ilość fotografii: 54

Wybierz kolejną fotografię: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

w lewo w prawo
HMS Royal William -100-dział, wyp. 1918 ton, dł. pokładu bateryjnego 175ft 4in (53,44m), szerokość 15ft 3 1/2in (15,3m), zanurzenie 20ft 1in (6,12m) <br/>Jednostka przebudowana przez Roberta Lee w stoczni Chatham w 1692 z jednostki HMS Prince (1670). Druga przebudowa przypada na okres 1714(?)- 1719. Przebudową kierował Johm Naish w stoczni Portsmouth. Relacja budowy modelu dotyczy jego wyglądu po drugiej przebudowie. Okręt przeszedł trzecią poważną przebudowę w 1756 roku. W wyniku, której został sklasyfikowany jako okręt II rangi (84działa). Ostatecznie jednostka została rozebrana 1813roku.<br/> Model wykonuję w skali 1:64.

HMS Royal William -100-dział, wyp. 1918 ton, dł. pokładu bateryjnego 175ft 4in (53,44m), szerokość 15ft 3 1/2in (15,3m), zanurzenie 20ft 1in (6,12m)
Jednostka przebudowana przez Roberta Lee w stoczni Chatham w 1692 z jednostki HMS Prince (1670). Druga przebudowa przypada na okres 1714(?)- 1719. Przebudową kierował Johm Naish w stoczni Portsmouth. Relacja budowy modelu dotyczy jego wyglądu po drugiej przebudowie. Okręt przeszedł trzecią poważną przebudowę w 1756 roku. W wyniku, której został sklasyfikowany jako okręt II rangi (84działa). Ostatecznie jednostka została rozebrana 1813roku.
Model wykonuję w skali 1:64.

Układ okresowy- kod qr
Układ okresowy

Układ okresowy pierwiastków- darmowa aplikacja na Androida

Pobierz ze sklepu Google Play
Alkomat- wirtualny test kod qr
Alkomat- wirtualny test

Alkomat- darmowa aplikacja na Androida

Pobierz ze sklepu Google Play
Taklarz- olinowanie stałe kod qr
Olinowanie stałe- kalkulator średnic

Olinowanie stałe- darmowa aplikacja na Androida

Pobierz ze sklepu Google Play
przepis na gogfry

Przepis na gofry

zobacz
przepis na bitą śmietanę

Przepis na bitą śmietanę

zobacz